Ambasada Israelului în România prezintă, duminică seară, ultimul bilanţ oficial al victimelor atacului Hamas, respectiv peste 600 de morţi. ”Israelul depune toate eforturile pentru a trata persoanele rănite şi pentru a preveni alte pierderi de vieţi omeneşti”, transmis oficialii Ambasadei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem devastaţi să anunţăm că numărul morţilor în rândul cetăţenilor israelieni este de peste 600 la acest moment. Israelul depune toate eforturile pentru a trata persoanele rănite şi pentru a preveni alte pierderi de vieţi omeneşti”, au transmis, duminică seară, oficialii Ambasadei Israelului în România.

Aceştia transmis, de asemenea, că ”teroriştii Hamas responsabili de această atrocitate vor plăti un preţ pe măsură”.

”Fie memoria victimelor binecuvântată”, se mai arată pe pagina de Facebook a Ambasadei Israelului.

Potrivit datelor transmise de autorităţi, între persoanele decedate s-ar afla şi britanici, dar şi americani, iar cetăţeni de mai multe naţionalităţi sunt daţi dispăruţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.