Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat marţi, despre rezidenţiat, că dn cele aproape 700 de locuri la Medicină de familie au rămas libere vreo 40, adică 6 % din totalul locurilor alocate. El a menţionat că sunt aproape 200 de locuri libere, şi chirurgie şi medicină de urgenţă, medicină de familie şi că s-au gândit la o soluţie rapidă ca în perioada imediat următoare aceste locuri să fie ocupate conform legii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu au rămas foarte multe locuri, din cele aproape 700 de locuri la Medicină de familie au rămas libere vreo 40 adică 6 % din totalul locurilor alocate medicinii de familie”, a spus ministrul.

El a precizat că sunt aproape 200 de locuri libere care înseamnă şi chirurgie şi medicină de urgenţă, medicină de familie.

”Ne-am gândit la o soluţie rapidă încât aceste în perioada imediat următoare aceste locuri să fie ocupate conform prevederilor legale în vigoare, încât să nu mai existe în practică locuri disponibile de pregătire rezidenţiat, inclusiv din specialităţi deficitare, care să nu fie ocupate de tinerii absolvenţi”, a mai spus ministrul Sănătăţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.