Aeronavele care decolează, sâmbătă, de pe aeroporturile din Capitală au întârzieri de 40-50 de minute, întrucât este nevoie de desfăşurarea operaţiunilor de degivrare, spun reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti spun că, sâmbătă dimineaţă, se operează normal zborurile şi că s-a intervenit constant cu utilajele, astfel încât pistele, platformele, căile de rulare, dar şi căile de acces rutiere sunt curate şi au aderenţă bună.
 
"Stratul de gheaţă depus pe aeronave se îndepărteaza prin degivrare, care se efectuează cu pasagerii la bord, chiar înainte de decolare. Acesta este motivul pentru care apar întârzieri, la decolare, de 40-50 de minute", spun reprezentanţii CNAB.
 
Ei le recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile pentru a ajunge în siguranţă şi la timp la aeroport, având în vedere că ploaia îngheţată afectează şi şoselele.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.