Aeronave F-16 Fighting Falcon vor face, marţi, zboruri de antrenament la înălţimi mici în sud – estul ţării, anunţă Forţele Aeriene Române, precizând că această activitate a fost planificată în urmă cu un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Forţele Aeriene Române au transmis, marţi, că aceste zboruri au ca scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant. 
“Aeronave F-16 Fighting Falcon ale Forţelor Aeriene Române execută în data de 8 noiembrie, zboruri de antrenament la înălţimi mici (aproximativ 150-2.000 m înălţime faţă de sol) în sud-estul ţării. Menţionăm că aceste activităţi de zbor, planificate cu un an înainte, sunt executate în conformitate cu Planurile de Instruire în Zbor şi în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant şi menţinerea capacităţii acţionale a Forţelor Aeriene Române”, au anunţat Forţele Aeriene Române. 
Sursa citată a explicat că Statul Major al Forţelor Aeriene se preocupă constant de diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor actuale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.