Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Adrian Câciu a anunţat că Guvernul a formalizat, în şedinţa de joi, prelungirea valabilităţii voucherelor pentru energie până pe 31 martie 2024. El a adăugat că termenul iniţial era 31 decembrie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Începem cu vestea bună pentru cei care sunt beneficiari de vouchere de energie. Am prelungit valabilitatea voucherelor până la 31 martie 2024. Astăzi am formalizat adoptarea acestei măsuri, astfel încât beneficiarii, familiile vulnerabile, gospodăriile vulnerabile să poată să plătească facturile la energie până la 31 martie 2024. Termenul iniţial era 31 decembrie 2023”, a afirmat Adrian Câciu, la finalul şedinţei de joi a Executivului.

Ministrul PSD a mai spus că „această prelungire a fost aprobată în urma unei consultări cu Comisia Europeană şi a unui dialog pozitiv pe care din partea domniilor lor”.

De asemenea, el a precizat că deoarece sunt programe în derulare care se încheie pe 31 decembrie anul acest, au fost luate o serie de măsuri, „astfel încât să accelerăm finanţarea acestora, pentru ca beneficiarii să poadă depune cereri de rambursare cât mai rapid”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.