Încă un pacient care se afla în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ în momentul izbucnirii incendiului din 14 noiembrie a murit la spitalul mobil de la Leţcani, judeţul Iaşi, unde fusese transferat. Din cei şase bolnavi aduşi la Iaşi de la Spitalul din Piatra Neamţ, doar unul se mai află în viaţă, starea acestuia fiind una gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ, a precizat, miercuri, că a murit încă un pacient dintre cei care au fost transferaţi la Leţcani în urma incendiului de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ.

În acest moment, în spitalul mobil de la Leţcani mai este internat un pacient transferat de la Spitalul din Piatra Neamţ, iar starea acestuia este în continuare gravă.

"Până acum am îngrijit la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi aproape 4.000 de pacienţi, iar 500 dintre ei provin din alţe judeţe. Din nefericire unii au decedat, aşa cum s-a întâmplat cu încă un pacient adus de la Neamţ. Mai îngrijim doar un bolnav din acest grup de pacienţi transferat la noi. Nici unul nu avea arsuri, erau infectaţi cu COVID, fiind în stare foarte gravă", a spus medicul Carmen Dorobăţ.

În 14 noiembrie, în Secţia ATI de la Spitalul Judeţean Neamţ a izbucnit un incendiu, iar zece persoane au murit. Şase pacienţi aflaţi la ATI au fost transferaţi la Leţcani, întrucât secţia nu mai putea fi folosită.
 
Ulterior, la Leţcani au decedat în total cinci dintre pacienţii care se aflau în secţie, fără să fi fost răniţi în incendiu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.