Centrul de vaccinare non-stop de la Timişoara a început, în noaptea de luni spre marţi, imunizarea şi pe timpul nopţii, după ce platforma a fost actualizată pentru a permite programările. La sfârşitul lunii martie, la Timişoara era anunţată o nouă premieră naţională, un centru de vaccinare împotriva COVID-19 cu funcţionare non-stop. Însă medicii au vaccinat doar până seara târziu numai oamenii care nu au reuşit să ajungă la timp la programarea pe care o aveau peste zi din cauză că platforma de programare nu a permis înscrierea pe liste după ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
STS a reuşit să facă modificările în platforma naţională, iar cei care doresc se pot programa şi pe timpul nopţii să se imunizeze cu serul Pfizer la centrul de vaccinare deschis non - stop la Spitalul Judeţean Timişoara. 
 
În prima noapte de vaccinare, luni spre marţi, s-au înscris 14 persoane.
 
Primii doi pacienţi vaccinaţi au fost doi tineri, soţ şi soţie. Au venit la centrul de la Spitalul Judeţean din Timişoara puţin înainte de miezul nopţii şi au aşteptat afară până la ora zero.
 
Cei doi spun că nu ei au ales să se vaccineze noaptea, ci platforma naţională i-a repartizat la acea ora.
 
Cel mai mult i-a bucurat faptul că nu au fost nevoiţi să aştepte prea mult.
 
Vaccinarea de noapte se va face tot 4 fluxuri la fel ca pe timpul zilei. Un medic, o asistenţă şi mai mulţi studenţi la Medicină sunt prezenţi pentru a-i primi pe cei care vor să se imunizeze împotriva COVID 19.
 
”În această perioada nu a scăzut numărul vaccinarilor în acest centru ci pur şi simplu am condensat numărul persoanelor care ar fi trebuit vaccinate într-un interval de 24 de ore în perioada de 12 ore cu menţiunea că medicii au fost aici 24 din 24”, a declarat Răul Pătraşcu, managerul Spitalului Judeţean din Timişoara.
 
Până în prezent, la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Judeţean au fost vaccinaţi între 480 şi 520 de oameni pe zi.
 
La nivelul întregului judeţ, până luni, au fost administrate 196.677 doze vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.