A fost deschisă, sâmbătă, circulaţia şi pe cei 31,75 de km ai Tronsonului 3 (Valea Mare-Coloneşti) al drumului expres Craiova-Piteşti, a anunţat Sorin Grindeanu. Ministrul Transporturilor a adăugat că, dacă este menţinut actualul ritm de construire, anul viitor se va putea circula pe toţi cei 121 km ai DEx Craiova-Piteşti, după ce se vor finaliza lucrările şi pe Tronsoanele 1 şi 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„S-a deschis circulaţia pe încă un tronson al primului drum expres din România ( DEx12Craiova-Piteşti)! De astăzi, se circulă pe 71,6 km ai acestui drum expres, între Robăneşti (judeţul Dolj) şi Coloneşti (judeţul Olt). Cei 31,75 Km ai Tronsonului 3 (Valea Mare – Coloneşti) sunt deschişi cu 6 luni mai devreme faţă de termenul contractual şi sunt executaţi de acelaşi constructor român care a finalizat anul trecut Tronsonul 2 (Robăneşti-Valea Mare) în lungime de 39,85 km”, a scris Sorin Grindeanu, sâmbătă pe Facebook.
 
Mininistrul PSD a adăugat că, „dacă este menţinut actualul ritm de construcţie, anul viitor se va putea circula pe toţi cei 121 km ai DEx Craiova-Piteşti, după ce se vor finaliza lucrările şi pe Tronsoanele 1 şi 2”.
 
Directorul CNAIR Crisian Pistol a informat, vineri, că pe acest proiect pentru finalizarea căruia a avut la dispoziţie 36 de luni şi 782,45 milioane de lei, fără TVA, finanţare asigurată prin POIM.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.