Casa de producţie Gaumont a anunţat marţi că a început să scrie un serial dramatic despre Brigitte Macron, care să refacă "traiectoria romantică a primei doamne a Franţei", deşi nu a ales încă distribuţia, scrie presa franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gaumont dezvoltă un serial intitulat 'Brigitte, une femme libre' (Brigitte, o femeie liberă) în şase episoade de 45 de minute", potrivit unui comunicat de presă al casei de producţie.

Scenariştii Bénédicte Charles şi Olivier Pouponneau, deja co-scenarişti de seriale, au fost aleşi pentru a spune povestea ascensiunii lui Brigitte Macron de la profesoară de liceu în Amiens, în nordul Franţei, la întâlnirea cu alesul ei Emmanuel, până la Palatul Elysée.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Deşi serialul este încă în fază incipientă, fără un termen precis, Gaumont caută un radiodifuzor.

Nu a existat niciun comentariu din partea Palatului Elysée. "Nu suntem asociaţi cu acest proiect, despre care am aflat astăzi prin intermediul presei", a declarat anturajul Primei Doamne.

Lui Bernadette Chirac, soţia fostului preşedinte Jacques Chirac, i-a fost dedicat un film în 2023, "Bernadette", cu Catherine Deneuve în rolul principal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.