Adolescentul de 15 ani care a înjunghiat un elev de la o şcoală din Sectorul 6 a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magistraţii au admis, joi, propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele adolescentului de 15 ani care a înjunghiat, în curul zilei de miercuri, un elev de 16 ani de la o şcoală din Sectorul 6 al Capitalei.

Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El este acuzat de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Potrivit procurorilor, el s-a dus, miercuri, în curtea unei unităţi de învăţământ din Sectorul 6, unde, pe fondul unui conflict verbal avut cu persoana vătămată minoră, în vârstă de 16 ani, a agresat-o fizic pe aceasta prin lovire cu pumnul în zona feţei şi cu un cuţit cu lama de aproximativ 20 de centimetri, în zona antebraţului drept, provocându-i leziuni traumatice pentru a căror vindecare necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale.

În acest context, agresorul ”a stârnit indignarea celorlalte persoane prezente în locul respectiv şi creând o stare de pericol pentru buna desfăşurare a relaţiilor de convieţuire socială, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică”, au susţinut procurorii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.