Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti au solicitat, joi, arestarea preventivă a băiatului de 15 ani care a fost reţinut după ce a înjunghiat un elev, în curtea unui colegiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti au anunţat, joi, că procurorii au formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpatul I.M.C., în vârstă de 15 ani şi 10 luni, reţinut pentru săvârşirea, ”în stare de minoritate şi în concurs ideal, a infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Astfel, acesta s-a dus, miercuri, în curtea unui colegiu din Sectorul 6, unde, pe fondul unui conflict verbal avut cu persoana vătămată minoră, în vârstă de 16 ani, a agresat-o fizic pe aceasta prin lovire cu pumnul în zona feţei şi cu un cuţit cu lama de aproximativ 20 de centimetri, în zona antebraţului drept, provocându-i leziuni traumatice pentru a căror vindecare necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale.

În acest context, agresorul ”a stârnit indignarea celorlalte persoane prezente în locul respectiv şi creând o stare de pericol pentru buna desfăşurare a relaţiilor de convieţuire socială, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică”, au susţinut procurorii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.