Compania Metrorex afirmă că a deschis o investigaţie tehnică după ce au apărut imagini cu un tren de metrou care a circulat cu uşile deschise, vagonul respectiv fiind retras din circulaţie. În plus, membrii echipei de conducere a trenului vor da explicaţii pentru a clarifica situaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma recentului eveniment în care un tren de metrou a circulat cu uşile deschise, Metrorex a iniţiat o investigaţie tehnică, prin care a fost identificat trenul, inclusiv vagonul şi uşa în cauză, acesta fiind retras din circulaţie pentru descărcarea memoriei înregistrate şi analiză. În paralel, membrii echipei de conducere a trenului urmează să dea explicaţii pentru a clarifica circumstanţele situaţiei”, au precizat, joi, reprezentanţii Metrorex.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Potrivit acestora, specialiştii vor evalua toţi factorii care au contribuit la această situaţie şi vor identifica eventualele deficienţe în proceduri sau echipamente.
 
Potrivit b365.ro, un metrou care a plecat din staţia a circulat cu uşile deschise, momentul fiind filmat de o pasageră. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.