Tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat duminică seară, după meciul cu Sepsi, scor 1-0, că victoria este importantă, mai ales având în vedere faptul că jucătorii nu au fost la nivel maxim, din cauza unei răceli care a afectat lotul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vreau să-mi felicit jucătorii. Cu siguranţă sunt satisfăcut de rezultat. Este un rezultat important când nu eşti 100% din punct de vedere fizic. Astăzi nu am fost în cea mai bună formă. A fost o săptămână foarte dificlă pentru noi, mulţi jucători au fost răciţi. Chiar dacă nu suntem în cea mai bună formă, am avut ocazii de a marca. Putem juca mult mai bine şi sperăm să jucăm mult mai bine. Am analizat Sepsi şi ştiam că este o echipă foarte bună. Când jucătorii nu sunt în cea mai bună formă, ei se mobilizează împreună, Au reuşit să apere acest rezultat. Băieţii au făcut o treabă foarte bună, s-au apărat foarte bine”, a spus Charalambous, potrivit digisport.ro.

De cealaltă parte, Bernd Storck a declarat că Sepsi a făcut un meci bun de la început.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Am făcut un meci bun din primul minut, au avut şi ei ocazii. Trebuie să spun că am făcut un meci bun, dar în ultima treime nu ne-am descurcat. Am avut câteva ocazii, dar trebuie să înscriem. Trebuia să îi provocăm mai mult în ultima treime. Mă uit la echipa mea şi cred că a fost maximum din ce puteam juca. În prima repriză, Safranko a avut o ocazie mare de a înscrie. Aveam unele idei, voiam să vin pe partea dreaptă cu mai multă forţă, m-am gândit la Bălaşa. Am vrut să venim cu o ultimă centrare mai bună. Este doar un punct faţă de locul şase. Încă suntem la mâna noastră, totul este posibil, mai sunt meciuri de jucat”, a spus tehnicianul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.