Ezequiel Lavezzi, fost atacant al echipei Paris Saint-Germain (2012-2016), a fost înjunghiat şi internat la spitalul din Cantegril, Uruguay, cu o "mică plagă înţepată în abdomen şi o fractură de claviculă", potrivit presei locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ezequiel Lavezzi a fost internat marţi la spitalul Cantegril din sudul Uruguayului.

Potrivit presei locale, fostul internaţional argentinian a suferit o plagă înjunghiată în abdomen şi o "fractură de claviculă". Clarin notează că rănile au fost suferite în urma unei dispute familiale.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Jurnalistul German García Grova de la Tyc Sports, citat de RMC Sport, notează că familia Lavezzi prezintă o versiune diferită a poveştii care a determinat poliţia să intervină. Fostul fotbalist ar fi căzut de pe o scară în timp ce schimba un bec, rănindu-se la abdomen şi la claviculă, după ce s-a lovit de o piesă de mobilier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.