O ploaie torenţială de câteva zeci de minute a dus, vineri, la umplerea străzilor cu apă şi la căderea mai multor copaci la Buzău. Pompierii au intervenit pentru degajarea acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri seară, o vijelie puternică s-a abătut asupra municipiului Buzău. În doar jumătate de oră a plouat abundent, acumulându-se o cantitate semnificativă de apă pe străzile din oraş.

De asemenea, vântul care a suflat în rafale puternice a dus la ruperea mai multor arbori.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pompierii de la ISU Buzău intervin, vineri seară, pentru degajarea unui copac doborât de furtună pe Calea Eroilor, aceasta fiind calea de intrare în oraş, o zonă intens circulată. Arborele blochează un sens de mers.

De asemenea, se mai intervine pe o stradă din municipiu unde un arborele s-a prăbuşit peste un autoturism, dar si pe raza DJ 203 D, spre localitatea Maxenu, unde un copac blochează drumul complet.

Pompierii acţionează pentru înlăturarea lor şi deblocarea drumurilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.