Pugilista Lăcrămioara Perijoc a acces, miercuri, în semifinalele categoriei 54 kg la Jocurile Europene Cracovia Malopolska, la box, şi a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor. Ea a spus că în afară de box nu are nimic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Să ştiţi că am plecat de jos şi am ajuns sus. În afară de box n-am nimic. Îmi doresc un singur lucru, să-l văd pe Maestru (n.r. - antrenorul Adrian Lăcătuş) zâmbind. Le mulţumesc oamenilor care cred în noi şi pentru aceste momente merită să trăieşti. Mă voi bate pentru aur cu toată fiinţa mea.” a vorbit cursiv şi cu o hotărâre în glas Lăcrămioara Perijoc.
 
Lăcrămioara e a treia sportivă a Team Romania care se califică la Jocurile Olimpice Paris 2024. La Jocurile Europene ea va lupta pentru medalii. O vrea pe cea de aur. Şi ştie că poate să o cucerească doar cu inima, scrie COSR.
 
În semifinale, ea va juca vineri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.