Un bărbat de 33 de ani din judeţul Cluj a fost arestat preventiv, joi, pentru act sexual cu un minor şi lipsire de libertate în mod ilegal, el fiind cercetat pentru că a avut relaţii intime cu o fată de 12 ani. La un moment dat, pentru că fata nu a vrut să meargă cu el, ar fi luat-o cu forţa de pe stradă şi ar fi băgat-o în maşina lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din Gherla, a avut, în cursul acestui an, relaţii sexuale cu o fată de 12 ani. Nimeni nu a reclamat faptele la Poliţie, ancheta fiind declanşată după ce poliţiştii au primit informaţii ”de interes operativ” cu privire la acest caz. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Pe parcursul cercetărilor, anchetatorii au aflat că, în cursul lunii mai, bărbatul ar fi luat-o cu forţa de pe stradă pe fata de 12 ani şi ar fi băgat-o la el în autoturism, în condiţiile în care adolescenta nu a vrut să meargă cu el. 
 
Miercuri, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa suspectului. Tot atunci el a fost reţinut, iar joi a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pe numele său.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.