Toţi abonaţii rapidişti care vor achiziţiona bilete până în data de 1 decembrie inclusiv pentru turneul din 10 decembrie Rapid - Borussia Dortmund - Fiorentina, de pe National Arena, vor avea un discount de 20% din preţul biletului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Organizatorii Superbet International Cup impreuna cu clubul Rapid au hotarat ca toti abonatii rapidisti care vor achizitiona bilete pentru turneul din 10 decembrie, pana in data de 1 decembrie inclusiv, sa primeasca un discount de 20% din pretul biletului. Reducerea se aplica pentru toate zonele stadionului”, potrivit unui comunicat.
Discounturile se vor primi pe baza codului de abonat, toate detaliile fiind disponibile pe platforma de vânzări biletele Entertix.ro.
Entertix.ro va deschide casele de bilete de la National Arena joi şi vineri, 24, respectiv 25 noiembrie, intre orele 17-20.  
 
Rapid, Borussia Dortmund şi Fiorentina se întâlnesc pe 10 decembrie în Superbet International Cup, un triunghiular-spectacol pe Arena Naţională care va avea loc începând cu ora 13:00.
Biletele s-au pus în vânzare şi sunt disponibile pe platforma Entertix.ro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.