Ryan Giggs a fost acuzat luni, în prima zi a procesului său, de ”violenţe fizice şi psihologice” împotriva fostei sale partenere. Acuzaţiile au fost negate de fostul fotbalist, dar l-au obligat să demisoneze în luna iunie din postul de selecţioner al echipei naţionale a Ţării Galilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ryan Giggs a compărut luni în faţa justiţiei britanice, acuzat că a agresat-o pe fosta sa prietenă, Kate Gerville, dar şi pe sora acesteia, Emma Gerville, în cursul unei dispute violente care a avut loc în ziua de 1 noiembrie 2020.

Totodată, galezul este acuzat de Kate Gerville de comportament contravenţional, în timpul relaţiei lor, între anii 2017 şi 2020.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Această acuzaţie se referă la acte de ”izolare, umilire, hărţuire şi rele tratamente”.

Giggs (48 de ani) este pasibil de o pedeapsă care poate ajunge până la cinci ani de închisoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.