La final de pandemie, petrecerile au început să revină în forţă, în limita restricţiilor pentru sănătate impuse. Dacă fiul sau fiica ta va împlini, în această perioadă, vârsta de 18 ani, atunci trebuie să te pregăteşti să-i oferi o petrecere de majorat memorabilă. La 18 ani, adolescentul tău nu numai că împlineşte o vârstă unică, ce simbolizează un început şi un sfârşit deopotrivă, dar se află şi în ultimul sau penultimul an de liceu şi are o gaşcă grozavă de prieteni, care ştiu să se distreze pe cinste. Astfel, trebuie să-i organizezi un majorat pe gustul lui, de care să-şi amintească împreună cu prietenii săi cu drag.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Care sunt cele 3 trucuri care vor garanta o petrecere de majorat cu adevărat memorabilă!

  1. Mâncare de tip „gustărele” şi băutură consumată responsabil

La petrecerile de majorat moderne, accentul nu mai cade pe feluritele mâncăruri care se servesc la masă. Tinerii preferă bufeturile suedeze, cu sortimente diverse, aşa că e important, în funcţie şi de locaţia care va găzdui petrecerea, să-ţi alegi furnizorii de catering potriviţi, pe gustul tău şi al sărbătoritului. Astfel, „gustărelele” vor ţine de foame toată noaptea petrecăreţilor.

În ceea ce priveşte băutura, e bine să-ţi iei în serios rolul de părinte şi să le-o pui la dispoziţie tinerilor cu măsură, chiar dacă este legal consumul de alcool, odată ce au împlinit 18 ani. Orientează-te spre băuturile mai slab alcoolizate şi cocktailuri colorate care arată superb în poze pe social media.

  1. Muzica „la modă”

Ei bine, la majorat se obişnuieşte ca invitaţii să aibă posibilitatea să ceară DJ-ului să pună diverse melodii preferate. Tinerii din ziua de azi, incluzându-l şi pe copilul tău, ascultă, în general, altfel de melodii, care pot să-ţi fie sau nu pe plac. În orice caz, ar fi cel mai bine să-ţi acoperi urechile, fiindcă adolescenţii preferă muzica dată tare, care să încingă atmosfera şi să-i îmbie la dans. Ar trebui să te bucuri dacă ei se distrează, ţipă, râd şi se filmează în continuu, pentru a păstra amintirea petrecerii de majorat.

  1. Pozele cool

După cum s-a mai spus, tinerii sunt înnebuniţi după poze şi video-uri de la petreceri, care împânzesc reţelele de socializare. Poate că te-ai gândi că nu mai e cazul să angajezi un fotograf profesionist, dacă ei oricum se fotografiază singuri cu propriile telefoane, dar acesta e un truc de al cărui rezultat te vei bucura mai târziu!

Pozele profesioniste rezistă mai mult, pot fi luate acasă ca amintire, şi constituie în sine o distracţie! Unii fotografi vin cu recuzită proprie sau organizează şi un photobooth, unde copiii se pot costuma şi pot poza în cele mai funny ipostaze.

O adevărată provocare este organizarea unui eveniment, mai ales în cazul în care e vorba de o petrecere pentru fiul sau fiica ta. La 18 ani, acesta se va bucura dacă îi dai libertate şi-i oferi un mediu sigur, unde să se distreze la maximum!

În concluzie, pentru a fi organizatorul unui majorat memorabil, trebuie să ai în vedere trei aspecte simple: mâncarea & băutura, muzica şi pozele, toate, pe gustul proaspeţilor majori!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.