Siguranta copilului tau este fara indoiala prioritatea ta numarul unu. In timpul somnului sau atunci cand se joaca, mediul in care sta trebuie sa fie cat mai confortabil si sigur. Daca esti in cautarea celor mai bune solutii pentru amenajarea unui spatiu optim pentru bebe, iata cele mai practice tipuri de aparatori de patut!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aparatorile laterale pentru patutul bebelusilor sunt preferate de multi parinti, deoarece nu transmit sentimentul de limitare sau restrictie, asa cum se considera ca o fac barierele de protectie. Desi ambele variante sunt deosebit de eficiente, aparatorile sunt considerate mai blande pentru cei mici. Acestea protejeaza copilul pentru a nu cadea din pat si nu il blocheaza complet precum o bariera.

Colectia de aparatori patut contine numeroase produse extrem de utile si sigure. Dintre acestea fac parte si bumperele flexibile din spuma cu memorie. Au o inaltime redusa, sunt moi si au un design modern, multifunctional. Astfel, protejarea copilului tau este facuta intr-un mod subtil si placut.    

Cea mai buna solutie pentru un somn linistit, intr-un mediu sigur, este data de aceste aparatori de patut. Atunci cand vine vorba de cei mici, calitatea materialelor este esentiala. De aceea, producatorii au creat cele mai practice modele folosind doar materiale prietenoase cu micutii. 

Modelele de aparatori laterale de dimensiuni mari acopera in intregime lateralele patului. Se instaleaza simplu si rapid pe orice tip de pat. Le poti indoi in functie de necesitati, fiind multifunctionale. Poti alege una dintre cele 2 dimensiuni puse la dispozitie de producatori, cum ar fi cea de 150 cm sau cea de 180 cm, in culori diferite si placute la vedere. Specialistii recomanda montarea aparatorilor pe toate lateralele patului pentru a asigura o protectie totala. Cu ajutorul acestora, copilul tau nu va cadea din pat.  

Utilizarea unor aparatori de patut bebe este extrem de sigura, deoarece nu lasa spatii goale intre saltea si bumper. Se fixeaza perfect pe orice tip de saltea cu inaltimea cuprinsa intre 5 si 25 de cm. De asemenea, poti combina mai multe aparatori pentru a proteja patul pe mai multe laturi. 

Cele mai bune aparatori de patut sunt cele realizate din spuma cu memorie si arcuri de torsiune, care ofera o mai mare flexibilitate. Datorita confortului si a designului prietenos, acestea au devenit rapid unele dintre cele mai populare articole de protectie pentru copii. Iata cateva beneficii importante pe care le aduc!

  • Asigura protectia copiilor cand sunt in pat, fara a fi la fel de restrictive ca barierele;
  • Reprezinta o varianta moderna si performanta de protectie;
  • Nu exista pericolul sa alunece din pat, fiind sprijinite de cadre metalice si fixate cu o chinga de siguranta;
  • Sunt facute din materiale de calitate, spuma cu memorie si arcuri de torsiune;
  • Sunt echipate cu o husa din poliester cu design placut;
  • Partea textila poate fi spalata.

Toate aceste facilitati vor elimina stresul si ingrijorarea. Vei putea sa iti desfasori fara probleme activitatile tale zilnice, fara gandul ca bebelusul s-ar putea lovi in vreun fel.

Daca esti in cautarea unui mod mai bun de a-ti proteja copilul, atunci opteaza cu incredere pentru aparatori patut. Te vor scapa de frica si stresul ca micutul tau s-ar putea accidenta cazand din pat. Sunt niste articole moderne, foarte eficiente si practice, care inlocuiesc improvizatiile periculoase din perne sau plapumi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.