Trei jucători ai echipei Tottenham Hotpur şi unul legitimat la West Ham sunt acuzaţi că au încălcat protocolul anti-Covid în perioada Crăciunului, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În social media a circulat în ultimele zile o fotografie în care Erik Lamela, Giovanni Lo Celso şi Sergio Reguilon, de la Tottenham, dar şi Manuel Lanzini, de la West Ham, pot fi văzuţi la o petrecere în locuinţa cuiva. În fotografie apar 15 adulţi. Se crede că fotografie s-a făcut în Ajunul Crăciunului sau de Crăciun.

Conducerea clubului West Ham, dezamăgită de Lanzini, a precizat că fotbalistul a fost testat negativ cu coronavirus de când a fost făcută fotografia. În plus, gruparea a precizat că lui Manuel Lanzini i s-au reamintit responsabilităţile.

Şi clubul Tottenham s-a declarat dezamăgit. “Suntem extrem de dezamăgiţi şi condamnăm ferm această imagine în care apar unii dintre jucătorii noştri împreună cu familia şi prietenii de Crăciun, mai ales pentru că ştim sacrificiile pe care toţi oamenii din ţară le-au făcut pentru a rămâne în siguranţă în perioada sărbătorilor. Regulile sunt clare, nu există excepţii şi le amintim în mod regulat juc-torilor şi stafului nostru cele mai recente reguli şi responsabilităţile lor. Situaţia va fi rezolvată în cadrul clubului”, a afirmat un purtător de cuvânt al grupării Tottenham Hotspur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.