Comedia horror Freaky”, cu Vince Vaughn şi Kathryn Newton, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de peste 3,5 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În filmul regizat de Christopher Landon, cu buget de 6 milioane de dolari, Vaughn joacă rolul unui criminal în serie, iar Newton este o adolescentă, elevă de liceu. După ce, involuntar, fac schimb de trupuri, ea descoperă că are mai puţin de 24 de ore înainte ca modificarea să devină permanentă. 

La nivel nord-american, lungmetrajul a generat încasări de 3,71 milioane de dolari, iar în cele 20 de pieţe internaţionale în care a fost lansat, de 1,9 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Thrillerul „Let Him Go”, cu Kevin Costner şi Diane Lane în distribuţie, a coborât un loc în top, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a generat încasări de 1,8 milioane de dolari.

Costner interpretează rolul unui şerif pensionat, iar Diane Lane este soţia lui. Ei trăiesc într-o fermă din Montana şi, după ce fiul lor moare, pleacă pentru a-şi găsi unicul nepot. Din distribuţia filmului regizat de Thomas Bezucha face parte şi actriţa britanică Lesley Manville.

După şase weekend-uri de la premieră, comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, a generat încasări de 1,32 milioane de dolari şi s-a menţinut pe poziţia a treia.

Thrillerul horror „Come Play”, regizat de Jacob Chase, cu Gillian Jacobs şi John Gallagher Jr. în distribuţie, s-a clasat pe locul al patrulea, în coborâre două poziţii, după ce, în al treilea weekend de la debut, a generat încasări de 1,1 milioane de dolari.

Locul al cincilea în topul nord-american a fost ocupat de filmul de acţiune „Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal. Filmul a înregistrat încasări de 800.000 de dolari în al şaselea weekend de la premieră.

Producţia SF „Tenet”, semnată de Christopher Nolan, s-a menţinut pe poziţia a şasea, cu încasări de 735.000 de dolari în al 11-lea weekend de la lansare. La nivel global, filmul cu buget de producţie de 200 de milioane de dolari, a generat încasări de 353,5 milioane de dolari.

„Guardians of the Galaxy”, relansat de Disney după şase ani, a generat încasări de puţin peste 400.000 de dolari, iar top 10 este completat de thrillerul „True to the Game 2” şi de animaţia „Toy Story” şi comedia „Elf”, relansate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.