Voleibalista Ilka Van de Vyver, căpitanul naţionalei Belgiei, dar şi jucătoare la CSM Târgovişte, până în luna martie când s-a întrerupt Divizia A, s-a reprofilat după întoarcerea acasă. ”Am văzut un anunţ în vitrina magazinului că au nevoie de noi angajaţi, după patru zile am început”, a povestit sportiva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 27 de ani, Ilka Van de Vyver este o voleibalistă de succes, căpitan al naţionalei Belgiei, iar la nivel de club a evoluat în sezonul 2019-2020 la CSM Târgovişte, de unde a fost nevoită să plece la mijlocul lunii martie, atunci când s-a decretat starea de urgenţă, iar Divizia A s-a întrerupt.

”Am jucat ultimul meci într-o zi de miercuri, iar apoi m-am întors acasă în câteva zile. Am văzut un anunţ în vitrina unui magazine din Sint-Amands, iar patru zile mai târziu am început noul job. Spiritul meu de învingătoare nu a dispărut. Acum umplu cât mai repede şi cât mai bine rafturile din magazine”, a povestit voleibalista publicaţiei Het Nieuwsblad, citată de forul european de profil (CEV).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La momentul suspendării Diviziei A, CSM Târgovişte se afla pe locul al treilea, după Volei Alba Blaj, declarată campioană, şi Dinamo Bucureşti.

Ilka Van de Vyver nu a făcut referiri la revenirea în România atunci când va fi posibilă reluarea campionatelor, pentru un nou contract cu CSM Târgovişte, care are şanse de a evolua în cupele europene, în funcţie de deciziile CEV privind noua stagiune.

Contractele cu jucătoarele au fost reziliate din 1 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.