Autorităţile au anunţat, marţi, decesul a doi bărbaţi infectaţi cu coronavirus, fiind vorba despre doi pacienţi din judeţele Suceava şi Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, marţi, decesul a doi bărbaţi infectaţi cu coronavirus.

Este vorba despre un pacient de 69 de ani din judeţul Suceava. Pacientul a fost transferat în Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi-ATI cu diagnosticul de Infecţie SARS-COV 2 formă severă, complicaţie, în data de 25.03.2020. Pacientul suferea de diabet zaharat tip II şi anemie mixta.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, este vorba despre un bărbat de 46 de ani din Neamţ, espre care nu există informaţii că ar fi suferit şi de alte afecţiuni.

Numărul deceselor a ajuns, astfel, la 184. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.