Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa l-au trimis în judecată pe adolescentul de 15 ani care a agresat un băiat de 13 ani pe o stradă din Mangalia, incidentul având loc la începutul lunii februarie. În urma rănilor suferite, victima a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorii au trimis în judecată un adolescent, în stare de arest la domiciliu, pentru omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 
 
"S-a reţinut în sarcina inculpatului că, la data de 1 februarie 2020, orele 13.30, în timp ce se afla pe Bulevardul 1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unei stări tensionate preexistente, i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate minore I.A.C. de 13 ani, cu pumnii şi picioarele, producându-i leziuni care i-au provocat în final decesul, iar agresiunea a stârnit revolta persoanelor prezente, care au intervenit de îndată pentru prinderea autorului agresiunii, acordarea primului ajutor şi sesizarea organelor de poliţie”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 
 
Poliţiştii spuneau, după producerea incidentului, că acest conflict dintre cei doi a izbucnit mai întâi pe o reţea de socializare, cu o zi înainte ca ei să se întâlnească pe stradă. Victima a fost transportată în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar după câteva săptămâni a decedat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.