O fată de 15 ani din Craiova a fost dată dispărută, după ce vineri a plecat dintr-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) din localitate pentru a merge la şcoală şi nu a mai revenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi despre faptul că Alexandra Nicoleta Prună, de 15 ani, din Craiova, a plecat, vineri, dintr-un centru DGASPC din localitate pentru a merge la şcoală şi nu a mai revenit până în prezent.
 
Fata are o înălţime de 165 de centimetri, aproximativ 60 de kilograme, părul negru, ochi căprui, ten alb, faţa ovală. 
 
La momentul plecării, ea era îmbrăcată în blugi negri, pantofi sport alb cu negru, cardigan maro şi avea un rucsac roşu.
 
Reprezentanţii IPJ roagă persoanele care deţin informaţii despre această fată să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.