Prinţul Harry i-a anunţat pe cei patru milioane de utilizatori care îi urmăresc contul oficial de Instagram că va colabora cu Oprah Winfrey la un program de sănătate mintală ce va fi lansat de Apple TV în 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ducele de Sussex şi Oprah "sunt parteneri, co-creatori şi producători executivi" ai serialului la care cei doi lucrează de mai multe luni. 

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, a scris pe Instagram: "Cred cu adevărat că o sănătate mintală bună este cheia unei conduceri puternice, comunităţilor productive şi în atingerea scopurilor personale. Este o mare responsabilitate să obţineţi acest drept, cât timp vă prezentăm faptele, ştiinţa şi conştientizarea unui subiect care este atât de relevant în aceste vremuri".

"Speranţa noastră este ca programul să fie unul pozitiv, să transmită poveşti la nivel global despre lupta spiritului uman de a ieşi din întuneric şi să fie o oportunitate pentru noi de a ne înţelege pe noi şi pe cei din jur. Sunt mândru să lucrez alături de Oprah la această serie vitală", a mai spus prinţul Harry. 

Producţia va începe în vară, iar Ducele de Sussex va apărea în serial. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.