Lungmetrajul „Captain Marvel”, cu Brie Larson în rol principal, a depăşit pragul de 1 miliard de dolari încasări la nivel global din vânzarea de bilete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul a generat încasări de 358 de milioane de dolari, la nivel nord-american, şi de 645 de milioane de dolari, pe plan internaţional.

„Captain Marvel” este al şaptelea film din universul Marvel care depăşeşte acest prag al încasărilor, după „Avengers: Infinity War”, „Black Panther”, „The Avengers”, „Captain America: Civil War”, „Avengers: Age of Ultron” şi „Iron Man 3”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cele 21 de filme Marvel Cinematic Universe au generat împreună, până în prezent, încasări de 18,5 miliarde de dolari.

Pe de altă parte, „Captain Marvel” este al 18-lea film Disney care generează încasări de peste 1 miliard de dolari.  

Regizat de Anna Boden şi Ryan Fleck, el este şi primul blockbuster Marvel care are în centru o femeie supererou. 

Din distribuţie mai fac parte Jude Law, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn şi Annette Bening.

În 2017, „Wonder Woman”, primul film cu un supererou femeie al DC, a generat încasări totale de 841 de milioane de dolari.

Personajul lui Brie Larson, Carol Danvers (Captain Marvel), urmează să apară în „Avengers: Endgame”, ce va fi lansat pe 26 aprilie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.