Filmul cu supereroii Marvel "Avengers: Endgame" a bătut recordul de vânzări de bilete în primele şase ore, potrivit companiei Fandango, care vinde tichete online şi prin intermediul aplicaţiilor de telefoane mobile. Pe eBay, un bilet a fost scos la vânzare la 500 de dolari, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru distribuitor au fost cumpărate cele mai multe bilete într-un timp atât de scurt de când a intrat pe această piaţă.

"Star Wars: The Force Awakens", care deţinea recordul în privinţa vânzărilor de bilete, a fost depăşit de "Endgame", distribuit de Disney. "Infinity War", ultima parte a seriei apărută deja pe ecran, a fost al cincilea cel mai bine vândut film în prima zi, după "Force Awakens", "Star Wars: The Last Jedi" şi "Rogue One: A Star Wars Story". Toate aceste filme, alături de "Rogue One" au avut încasări de 200 de milioane de dolari. 

Unii experţi spun că filmul ar putea încasa 800 de milioane de dolari la nivel global în primele trei zile de la lansare. 

''Avengers: Endgame'', cu Brie Larson, Winston Duke, Karen Gillan, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan în rolurile principale, intră în cinematografe pe 24 aprilie în Australia şi China şi pe 25 aprilie în Statele Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.