Pe DN 24, localitatea Codăeşti, judeţul Vaslui, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi două motociclete, informează Centrul Infotrafic din IGPR. În urma impactului atât motocicletele, cât şi autoturismul au fost cuprinse de flăcări. În cele trei vehicule se aflau patru persoane. La ora transmiterii acestei ştiri, unul dintre motociclişti a fost declarat decedat, iar medicii fac manevre de resuscitare pentru alte două victime aflate în stop cardio-respirator. ISU Vaslui anunţă că a fost declarat decesul şi în cazul celor două victime pentru care s-a încercat resuscitarea. Circulaţia a fost reluată pe DN 24.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 24, localitatea Codăeşti, judeţul Vaslui, unde s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism şi două motociclete. În urma impactului au rezultat patru victime, respectiv trei persoane aflate pe cele două motociclete au decedat, iar conducătoarea autoturismului a fost rănită, fiind transportată la spital.

UPDATE - Accidentul s-a produs pe DN 24, în comuna Ciorteşti din judeţul Vaslui, la graniţa dintre judeţele Vaslui şi Iaşi, unde două motociclete şi un autoturism au intrat în coliziune. În cele trei vehicule se aflau patru persoane.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite patru victime, trei dintre acestea aflându-se în stare de inconştienţă. Atât motocicletele, cât şi autoturismul au fost cuprinse de flăcări”, informează ISU Vaslui.

Flăcările s-au extins şi la vegetaţia de pe marginea drumului.

La ora transmiterii acestei ştiri, unul dintre motociclişti a fost declarat decedat, iar medicii fac manevre de resuscitare pentru alte două victime aflate în stop cardio-respirator.

Cea de-a patra victimă a accidentului a fost evaluată şi a suferit un atac de panică.

ŞTIREA INIŢIALĂ - A rezultat rănirea celor trei conducători, care urmează a fi evaluaţi medical, mai indică sursa citată.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers. Este estimată reluarea traficului în jurul orei 18:00.

Foto: ISU Vaslui
Foto: ISU Vaslui
Foto: ISU Vaslui
Foto: ISU Vaslui
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.