Cele 157 de persoane care se aflau la bordul avionului companiei Ethiopian Airlines care s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, în Etiopia, au pierit în accident, a anunţat televiziunea de stat etiopiană, citând compania aeriană, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fana BC a precizat că aparatul, care făcea un zbor de la Addis Abeba la Nairobi, s-a prăbuşit la câteva minute după decolare, "provocând moartea a tuturor celor 149 de pasageri şi opt membri ai echipajului de la bord". 

"Confirmăm că zborul nostru ET 302 de la Addis Abeba la Nairobi a fost implicat într-un accident astăzi", a declarat compania într-un comunicat.

Prim-ministrul etiopian Abiy Ahmed a scris pe Twitter că transmite "condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut apropiaţii dragi în avionul Boeing 737 al companiei Ethiopian Airlines cu destinaţia Nairobi, în Kenya, în această dimineaţă". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.