Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că Adrian Mutu îşi va continua cariera de antrenor la un club din Emiratele Arabe Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Adi Mutu antrenează în Emirate, am vorbit cu el acum o săptămână. El avea oferte şi când s-a dus la Voluntari, dar a ales Voluntariul pentru că a vrut să rămână în România, a fost o provocare. Este o echipă de primă ligă. O să vă dau mai multe detalii când o să intru în posesia lor. Sigur a semnat în Emirate", a declarat Mihai Stoichiţă, la Digi Sport.

În vârstă de 39 de ani, Mutu a antrenat echipa FC Voluntari, pe care a salvat-o de la retrogradare sezonul trecut, după un baraj cu Chindia Târgovişte. După ce şi-a încheiat cariera de fotbalist, el a mai fost director general la Dinamo şi manager sportiv la FRF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.