Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după înfrângerea din meciul cu CSU Craiova, scor 1-3, că pentru formaţia sa jocul s-a terminat după eliminare şi penalti. El a menţionat însă că i-au plăcut atmosfera de la Craiova şi nivelul jocului, adăugând că a văzut nivel european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un meci foarte bun, un meci frumos, cu situaţii de joc. Pentru noi s-a terminat când s-a luat acel roşu şi la penalti. Craiova este o echipă care atacă. În rest, până la penalti, în repriza a doua am început mult mai bine decât ei. Au echipă foarte bună şi e normal să vină peste tine. Îi felicit pentru tot ce s-a întâmplat aici la Craiova. Mi-a plăcut, pentru că mă simt antrenor. Parcă am văzut nivel european. Se face ceva şi în România, într-o zonă unde fotbalul e iubit şi sperăm să mai apară astfel de lucruri", a spus Hagi la Digi Sport.

Formaţia CSU Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, în care oaspeţii conduceau cu 1-0 la pauză şi au jucat în inferioritate numerică din minutul 57, după eliminarea lui Ţîru.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Au marcat Mitriţă '58 (penalti), Bancu '62 şi Bărbuţ '77 pentru gazde, respectiv Ţucudean '42 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.