Liderul PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, anunţă sâmbătă că deputatul deputatul AUR Folescu Cornel, alături de doi consilieri municipali, s-au alăturat echipei PNL Mehedinţi, el precizând că Organizaţia liberală Mehedinţi are de acum patru din şase parlamentari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Deputatul Folescu Cornel, alături de doi consilieri municipali, s-au alăturat astăzi echipei PNL Mehedinţi. Organizaţia liberală Mehedinţi are de acum patru din şase parlamentari, iar interesele mehedinţenilor vor şi mai bine reprezentate”, spune Virgil Popescu într-o postare pe Facebook. 
 
”Ce motive l-au determinat să ni se alăture? Aşa cum a spus chiar domnul Folescu: NU există Alianţa pentru Unirea Românilor, ci este o făcătură! Este Alianţa pentru Dezbinarea Românilor, o chestiune mercantilă! Le-am urat bun venit în echipa liberală şi am încredere că vom colabora foarte bine în interesul mehedinţenilor. La acest eveniment i-am avut alături pe primarul Constantin Truşcă, deputatul Dumitru Mărculescu, primarul Lucian Coandă, subprefecta Cosmina Stanomir şi alţi colegi liberali”, mai spune liderul PNL Mehedinţi. 
 
Cornel Vasile Folescu, deputat AUR a declarat, într-o conferinţă de presă că AUR este în realitate ”o alianţă pentru dezbinarea românilor”, motiv pentru care a decis să intre în PNL, alături de alţi doi consilieri locali. AUR rămâne fără un deputat şi fără organizaţia locală Severin.
 
”Eu am încercat pe cât posibil să fac politica oamenilor. Acolo unde nu m-am regăsit în ideologie, am făcut un pas discret înapoi. La AUR vorbim despre falsitate, nu despre ideologie”, a declarat deputatul Vasile Folescu.

Cu o lună în urmă, 15 organizaţii AUR din Mehedinţi au trecut la PNL-ul condus de Virgil Popescu. Cu noile veniri în partid, PNL şi-a asigurat majoritatea în consiliul local Severin şi încă un deputat în grupul liberal din Parlamentul României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.