Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a anunţat duminică, la conferinţa filialei Bucureşti, că vrea să fie candidatul PNL la alegerile din 2020 pentru Primăria generală. Cataramă susţine că sunt colegi care îi propun să facă o alianţă cu Dacian Cioloş, pe care îl numeşte "un impostor care a supt seva din PNL".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă anunţ că îmi voi depune candidatura pentru nominalizarea la funcţia de candidat al PNL pentru Primăria Generală", a anunţat Cataramă, la conferinţa PNL Bucureşti.

De asemenea, Viorel Cataramă a spus că doar PNL o poate învinge pe Gabriela Firea şi susţine că sunt colegi care vorbesc despre o alianţă cu Dacian Cioloş, dar el afirmă că acesta este "un impostor care a supt seva din PNL".

"În Bucureşti ni s-a spus că dreapta unită o va învinge pe Firea. Nu e adevărat. PNL o va bate pe Firea, pentru că singurul partid de dreapta din România suntem noi. De un an sunt colegi care îmi vorbesc de o alianţă condusă de Cioloş - un impostor politic care a supt seva din PNL şi l-a trădat. Mi se spune că sunt structuri ale statului, că sunt indivizi, că lucrează la nu ştiu ce laboratoare secrete ca nu PNL să câştige alegerile. Nimeni nu e plătit din bani publici să creeze sau să îngroape partide", a adăugat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.