Deputatul PNL Violeta Alexandru îl ironizează pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmând că a impresionat-o faptul că acesta "le cere parlamentarilor PSD să se îngrijească pentru a nu se îmbolnăvi de Covid". "Omul este foarte îngrijorat pentru sănătatea lor şi implicit pentru neparticiparea la vot, marţi, la moţiunea din Parlament. Bănuiesc că şi-a făcut o listă cu cei mai sensibili PSDişti, în exact numărul necesar (şi câţiva în plus ca să nu bată la ochi) ca să fie bine", susţine ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ce vremuri, ce actori politici slabi. Nu trebuie să ai mare experienţă politică ca să vezi cum se mişcă lucrurile. M. Ciolacu le cere parlamentarilor PSD să se îngrijească pentru a nu se îmbolnăvi de Covid. M-a impresionat, să ştiţi. De ce sunteţi răi? Omul este foarte îngrijorat pentru sănătatea lor şi implicit pentru neparticiparea la vot, marţi, la Moţiunea din Parlament. Bănuiesc că şi-a făcut o listă cu cei mai sensibili PSDişti, în exact numărul necesar (şi câţiva în plus ca să nu bată la ochi) ca să fie bine", afirmă Violeta Alexandru, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Ea arată că liderul PSD a şi el o abordare "de sezon".

"Pregăteşte terenul, îi oferă pe tavă pentru a fi luaţi într-un număr necesar la …. negocierea «om cu om». Cu cine? Să nu care cumva să credeţi că ar fi vorba de prezenta conducere a PNL. PNL nu negociază cu PSD (avem şi o decizie), nu «dăm nimic ca să o închidem». O, nu …. Ne-a văzut cineva la masă, în poză, cu Ciolacu? Nu. Deci, n-are cum ... Mă mir că nu a cerut direct suspendarea calendarului moţiunii pe motiv de creştere a îmbolnăvirilor de Covid. Pentru că noi oricum suntem nişte oameni sensibili, fragili, în Parlament ...", conchide Violeta Alexandru.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, întrebat cu cine va negocia în Parlament în vederea susţinerii Guvernului pe care îl conduce, că nu poate dezvălui strategia sa de război, însă va face tot ce este posibil ca românii să aibă în continuare în Executiv cu puteri depline. El a adăugat că o demisie a sa din funcţia de prim-ministru ar fi un gest iresponsabil şi nu ar stinge conflictul politic.

Moţiunea de cenzură a PSD va fi citită în plenul reunit de joi şi votată în cel de marţea viitoare. USR PLUS a anunţat că va susţine moţiunea, la fel şi AUR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.