Fostul premier Victor Ponta a declarat duminică că anul 2024 este un an pierdut pentru reforme. ”Îşi închipuie cineva că faci în 2024?”, a precizat Ponta. El a precizat că nu am avut niciodată de unde majora pensiilor. ”Ce, peneliştii nu au dat în fiecare an? Şi nu aveau nici ei”, a spus Ponta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victor Ponta a declarat la Prima News că ”anul 2024 este pierdut pentru reforme”.

”Îşi închipuie cineva că faci în 2024?”, a spus Ponta, enumerând impozitarea diferită, desfiinţarea structurilor administrative.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

”Spune-o, ce reformă în general? Avem proiectul, e făcut din 2013, am pus doi şefi la proiectul de reformă administrativă care este foarte bun, e valabil şi acum, că acum funcţionăm după proiectul lui Ceauşescu, din 1968. (..) E documentul acolo”, a precizat el, arătând că au fost doi şefi pe proiectul, unul de la PSD, Liviu Dragnea şi unul de la PNL, Klaus Iohannis.

Ponta a mai spus că nu le-a plăcut reforma făcută de el la ANAF în 2013 dar a încasat mai mulţi bani la ANAF. ”Am terminat 2015 (..) cu deficit 0.9% din PIB”, a spus el.

Despre majorarea pensiilor în 2024, Ponta a spus că va fi majorarea cu 13% din ianuarie. Întrebat dacă Guvernul are de unde lua banii pentru majorarea din toamnă, Ponta a spus: ”Dar nu am avut niciodată de unde ( majora. nr). Ce, peneliştii nu au dat în fiecare an? Şi nu aveau nici ei”, a arătat Ponta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.