Europarlamentarul PSD Victor Negrescu anunţă sâmbătă că împreună cu activiştii PES din toată ţara s-au mobilizat şi îi aşteaptă la fiecare poartă de intrare în ţară pentru a ura bun venit românilor în spaţiul Schengen şi a spune că vor continua să militeze pentru aderarea completă la zona de liberă circulaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Aderarea României la spaţiul Schengen reprezintă o reuşită după 13 ani de aşteptare şi o oportunitate pentru ţara noastră să demonstreze că respectă toate criteriile privind aderarea completă la spaţiul de liberă circulaţie”, afirmă Victor Negrescu pe Facebook. 
 
Eurodeputatul PSD precizează că, împreună cu PES activists Romania şi colegii din Partidul Social Democrat a militat activ, în toţi aceşti ani, pentru acest deziderat, generând rezoluţii ale Parlamentului European, convingând liderii europeni şi promovând activ argumentele pentru care  românii merită în Schengen. 
 
”Împreună cu activiştii PES din toată ţara ne-am mobilizat şi îi aşteptăm la fiecare poartă de intrare în ţară pentru a ura bun venit românilor în spaţiul Schengen şi a spune că vom continua să milităm pentru aderarea completă la zona de liberă circulaţie”, anunţă Victor Negrescu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.