USR şi-a desemnat candidatul pentru Primăria Cluj. Este vorba de Viorel Băltăreţu, preşedintele Filialei USR Cluj-Napoca şi deputat USR. Desemnarea este finalul procesului de alegeri primare deschise, o premieră naţională iniţiată de USR Cluj-Napoca sub sloganul „Tu alegi!, anunţă formaţiunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

USR anunţă marţi că, într-un exerciţiu de democraţie participativă fără precedent, Viorel Băltăreţu, preşedintele Filialei USR Cluj-Napoca şi deputat USR de Cluj, a fost desemnat de către clujeni să reprezinte partidul în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie.

”Desemnarea este finalul procesului de alegeri primare deschise, o premieră naţională iniţiată de USR Cluj-Napoca sub sloganul „Tu alegi!”. Campania „Tu alegi!” a fost un apel pentru toţi cetăţenii municipiului, cărora le-a oferit posibilitatea unică de a decide direct cine este candidatul USR pentru Primăria Cluj-Napoca, precizează USR.

În cadrul campaniei, cei trei candidaţi - Viorel Băltăreţu, George Trif şi Mihaela Nia - au participat la trei dezbateri publice pe teme care îi preocupă pe clujeni, de la infrastructură la calitatea serviciilor publice, de la spaţii verzi la viziunea pentru un Cluj mai incluziv.

Procesul de votare a inclus atât opţiunea online, prin intermediul platformei dedicate, cât şi posibilitatea de vot fizic, acolo unde au avut loc cele trei dezbateri publice, menţionează USR.

”Sunt onorat de încrederea pe care clujenii mi-au acordat-o şi conştient de responsabilitatea pe care o presupune această nominalizare. Viziunea mea pentru Cluj este a unui oraş unde fiecare voce contează şi contribuie la direcţia oraşului. Voi fi un primar care ascultă, nu insultă cetăţenii. Voi fi un primar deschis la ideile care vin din societate, pentru că până la urmă Clujul de azi a fost făcut prin muncă şi energia clujenilor. Un primar bun pentru Cluj este acela care lasă orgoliile deoparte şi valorifică fiecare idee bună, indiferent cine a propus-o. Împreună, vom lucra pentru un Cluj mai deschis, modern şi european, un oraş al tuturor şi pentru toţi, indiferent unde ar locui. Clujenii îşi doresc o schimbare la Primăria Cluj-Napoca. În aceste luni, am discutat cu mulţi cetăţeni şi le-am ascultat problemele. În Cluj, există o nemulţumire acumulată în ultimii ani, ca un curent de adâncime ignorat de liderii actuali ai Clujului”, susţine Viorel Bălăteţu, candidat USR la Primăria Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.