USR lansează, luni, de la ora 11.00, la sediul din Bulevardul Kiseleff , candidatura lui Alexandru Dimitriu pentru Primăria Sector 5, în prezenţa preşedintelui interimar Cătălin Drulă şi a preşedintelui USR Bucureşti, Vlad Voiculescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Astfel, potrivit unui anunţ al USR, la ora 10:00 are loc şedinţa de Birou Naţional a USR, iar de la ora 11:00 lansarea candidaturii lui Alexandru Dimitriu pentru Primăria Sector 5. 
 
La eveniment vor fi prezenţi preşedintele interimar Cătălin Drulă şi preşedintele USR Bucureşti Vlad Voiculescu, candidatul USR Alexandru Dimitriu, dar şi membri ai Biroului Naţional şi colegi din filiala Sector 5. 
 
Alexandru Dimitriu este avocat şi în prezent consilier local în Sectorul 5. În ultimii ani, s-a implicat în monitorizarea administraţiei locale pentru a putea rezolva problemele comunităţii din sector, conform prezentării făcute de USR. 
 
Alexandru Dimitriu a fost secretar de stat în ministerul Justiţiei în 2021, în perioada în care USR a fost la guvernare şi anterior a fost cadru universitar colaborator la Universitatea Bucureşti. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.