USR anunţă că miercuri un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului, din Sectorul 6, Bucureşti, formaţiunea precizând că nu este singurul incident, şi că la Timişoara, în Sectorul 1 şi în alte localităţi, corturile USR au fost vandalizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului, din Sectorul 6, Bucureşti. Un individ l-a jignit, i-a smuls toate listele şi a rupt foile cu semnături”, a afirmă USR într-un comunicat. Formaţiunea precizează că nu e primul incident.

”La Timişoara, în Sectorul 1 şi în alte localităţi, corturile USR au fost vandalizate, iar partidul a făcut plângeri. La Oradea, primarul PNL a trimis poliţia locală să oprească membrii USR din a împărţi pliante”, arată USR.

”Avem în faţă un regim disperat să îşi păstreze privilegiile. Dar nu vor reuşi să ne oprească. Au încercat să ne scoată de pe buletinul de vot, încearcă să ne intimideze. Nu reuşesc. Iar acum suntem şi mai motivaţi să ieşim la semnături. Mâine, alături de colegii mei din USR şi Dreapta Unită, voi fi în stradă pentru a strânge semnături. Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”, a declarat preşedintele USR Cătălin Drulă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.