Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a anunţat că Alexandra Văcaru a fost eliberată din funcţia de prefect al Capitalei şi a fost înlocuită cu Toni Greblă, prin decizia Guvernului. Alexandra Văcaru ocupa această funcţie din octombrie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cărbunaru a mai anunţat că au fost eliberaţi din funcţie doi subprefecţi, de la Brăila şi Suceava.

Alexandra Văcaru, de profesie jurist, a fost numită prefect al municipiului Bucureşti în octombrie 2021, când postul a rămas vacant după ce Alin Stoica, propus de USR PLUS, a fost demis în contextul scandalului din coaliţia de guvernare.
 
Georgiana Alexandra Văcaru este absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi şi absolventă a Facultăţii de Relaţii internaţionale a Universităţii ”Babeş - Bolyai” şi are un master în Drept european şi un altul în Dreptul concureţei la universităţi din Fraţa.
 
Toni Greblă a deţinut succesiv funcţia de senator şi judecător la CCR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.