Nicolae Băncioiu a anunţat că doar unul dintre el şi Ecaterina Andronescu va mai candida pentru funcţia de preşedinte executiv şi vor face anunţul în sală, dacă vor fi lăsaţi să vorbească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu cred că secretarul general al partidului ar trebui să se gândească foarte serios la imaginea pe care o lasă acest Congres. Oamenii trebuie să înţeleagă că doar unul dintre noi va candida. Problema este că până să ajungem acolo ar fi trebuit să vorbim. Acum înţeleg că avem o binemeritată pauză”, a declarat Nicolae Bănicioiu.

”Eu cu doamna Andronescu nu vom candida pe aceeaşi funcţie”, le-a spus Bănicioiu jurnaliştilor.

”Suntem oameni serioşi şi ştim foarte bine ce avem de făcut. Va candida doar unul. Ne-am făcut o strategie foarte bună”, a susţinut Bănicioiu, alături de Ecaterina Andronescu.

”Pentru mine, cel mai important este cum se încheie acest congres din punct de vedere al imaginii publice pe care o lasă PSD. Dincolo de oricare dintre noi, contează ce mesaj dăm celor de dincolo de zidurile acestui palat. Mi-aş dori să nu înceapă voturile până când cei care candidăm ne spunem punctele de vedere, cum vedem noi desfăşurată politica PSD, cum vedem acţiunile acestui partid şi cum îi slujim pe oamenii care ne-au votat. Dacă acum se dau voturile şi se votează, imaginea este nefericită – cum una spunem şi alta facem. O să anunţăm de la microfoul de pe scenă cine se retrage”, a spus, la rândul ei, Ecaterina Andronescu.

”Dacă ei au înţeles să facă un simulacru de alegeri, atunci pot face orice, dar singuri. Noi rămânem membri de partid”, a completat Bănicioiu.

La această oră, după discursul de o oră şi jumătate al lui Liviu Dragnea şi după discursul premierului Viorica Dăncilă, la congres s-a luat o pauză.

Deşi în program era prevăzut că vor susţine discursuri şi candidaţii, pentru a-şi susţine candidaturile, la acest moment nu e clar dacă se va mai întâmpla acest lucru, fiind posibil să se treacă direct la alegeri.

Dacă ei au înţeles să facă un simulacru de alegeri, atunci pot face orice, dar singuri. Noi rămânem membri de partid.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.