Premierul Florin Cîţu a lansat pe Facebook o întrebare ironică la adresa PSD, cu privire la creşterea economică anuală în trimestrul ll, variantele de răspuns fiind 6%, 12% şi 18%. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a dat replica premierului, postând o întrebare legată de scăderea nivelului de trai al românilor în guvernarea Cîţu, cu patru variante de răspuns, ultima fiind "Big time".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Marcel Ciolacu a postat, la rândul său, o întrebare, spunând că "Asta nu o să vă întrebe niciodată Cîţu".

"Cu cât credeţi că a scăzut nivelul de trai al românilor în guvernarea Cîţu", este întrebarea adresată de Ciolacu, variantele de răspuns fiind: -6%, -12%, -18% şi "Big time".

ŞTIREA INIŢIALĂ

Premierul a afirmat recent că urmează estimări care vor duce creşterea economică aproape de două cifre

„Anul acesta, primul trimestru, este pentru prima oară în istorie din ultimii 30 de ani când creşterea economică se datorează în totalitate investiţiilor. Nu a mai fost niciodată aşa ceva. Am schimbat paradigma. Arătăm că prin investiţii, ceea ce înseamnă liberalism pur, poţi să dezvolţi România. Ştii foarte bine, creşterea economică din anul acesta este estimată la a fi cea mai mare din Uniunea Europeană, 7,4%. Vă vând un mic secret: urmează alte estimări care vor duce creşterea economică aproape de două cifre. O să avem o creştere economică anul acesta puternică, eu sper să se adeverească şi să avem o creştere economică cu cel puţin 10% anul acesta, în 2021”, a afirmat Florin Cîţu recent.

PSD contestă cifrele referitoare la creşterea economică şi acuză că populaţia a sărăcit, iar puterea de cumpărare a scăzut.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.