Fostul europarlamentar Elena Băsescu, fata cea mică a fostului preşedinte al României Traian Băsescu, va candida la alegerile parlamentare pe lista Partidului Mişcarea Populară Constanţa, urmând să se regăsească pe primul loc la Camera Deputaţilor. La Bucureşti lista PMP la Camera Deputaţilor este deschisă de liderul partidului Eugen Tomac, iar la Senat de către Cristian Diaconescu, fostul ministru de Externe şi ex consilier prezidenţial al fostului şef al statului Traian Băsescu. Cap de listă la Timişoara este Mihail Neamţu, iar cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu deschide lista senatorilor PMP din judeţul Cluj, a mai anunţat Tomac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE „Mă bucur că partidul a validat lista celor care vor deschide lista la Bucureşti. La Senat va fi domnul ministru Cristian Diaconescu cap de listă în Bucureşti, eu împreună cu colega Ioana Constantin şi preşedintele de Bucureşti Sebastian Moise vom pe lista de la Camera Deputaţilor. Colegul Mihail Neamţu va deschide lista la Camera Deputaţilor în Timişoara, colegul senator Lungu va deschide lista la Camera Deputaţilor în Cluj. La Senat, cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP din judeţul Cluj. La Suceava, domnul viceprimar Marian Andronache va deschide lista la Camera Deputaţilor. La Neamţ va deschide lista domnul Gavrilescu la Camera Deputaţilor, la Senat domnul primar Dragoş Chitic. La Iaşi, unul dintre cei mai activi parlamentari români, domnul Petru Movilă”, a declarat Eugen Tomac joi într-o conferinţă de presă la sediul PMP.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ PMP Constanţa a transmis, joi, că lista de la Senat a partidului va fi deschisă de Claudiu Palaz, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi fost prefect al judeţului Constanţa. 
 
„Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a validat listele organizaţiei judeţene P.M.P. Constanţa pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul preşedinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripţie Constanţa. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz””, a transmis PMP Constanţa printr-un comunicat de presă.
 
„Am decis să accept candidatura, am decis să accept să candidez pentru un loc de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale. De aceea doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială. Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, acea de mamă singură a trei copii”, a afirmat Elena Băsescu, la conferinţa de presă.
 
Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 şi 2014.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.