Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că, în România, crima organizată dă o lovitură de stat şi a făcut apel la instituţiile statului care au demnitate şi onoare şi care consideră că mai au o ţară de apărat să ia atitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În România, crima organizată dă o lovitură de stat. Clanul mafiot de la Teleorman (condamnaţii, anchetaţii, asociaţii şi interpuşii acestora) utilizează în mod nedemocratic şi ilegal instituţii ale statului în lupta lor cu legea şi cu cetăţenii. Altfel nu îmi explic cum o instituţie condusă de un fidel al domnului Liviu Dragnea şi al doamnei Carmen Dan, după violenţele nejustificate împotriva oamenilor, din data de 10 august, îndrăzneşte să afirme că 100.000 de oameni au venit în Piaţa Victoriei pentru a ocupa prin violenţă o clădire goală cu prim-ministrul Viorica Dăncilă în vacanţă”, a declarat Raluca Turcan.

Ea a susţinut că situaţia nu mai poate fi cosmetizată în niciun fel.

”În România, crima organizată dă o lovitură de stat, pervertind instituţii care nu mai acţionează conform legii, care încearcă să abată atenţia de la încălcarea legii şi care încearcă să îngreuneze aflarea adevărului. Fac apel la instituţiile statului român care au demnitate şi onoare şi care consideră că mai au o ţară de apărat să ia atitudine. Am ajuns într-o situaţie de o gravitate fără precedent”, a mai declarat prim-vicepreşedintele PNL.

Jandarmeria Română a depus plângere la DIICOT în cazul mitingului din 10 august din Piaţa Victoriei, sesizarea vizând infracţiuni împotriva ordinii constituţionale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.