Fostul premier Mihai Tudose a declarat luni, întrebat dacă va candida pentru vreo funcţie la Congresul PSD, că va fi o întâlnire cu preledinţii de organizaţii, iar aceştia vor stabili cine va reprezenta zona. El a mai spus că modificarea Statutului PSD poate fi "de bun augur", iar faptul că „nu mai e un război în toată ţara” va duce la „alegeri mult mai liniştite”. Întrebat cum vede declaraţia primarului general, Gabriela Firea, potrivit căreia ultimele guverne i-au pus beţe în roate, acesta a spus că edilul are dreptate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„După ce a devenit oficială discuţia despre alegeri şi s-a votat că vor fi alegeri, o să avem o întâlnire cu preşedinţii de organizaţii de pe zonă şi vom stabili cine va reprezenta zona”, a spus Mihai Tudose, întrebat dacă va candida pentru vreo funcţie de conducere în PSD.

De asemenea, el a spus că modificarea Statutului partidului poate fi de bun augur, iar faptul că „nu mai e un război în toată ţara”, va duce la „alegeri mult mai liniştite”.

„Poate fi de bun augur, da. În primul rând, că nu mai e un război în toată ţara. Vor fi alegerile, cred eu, mult mai liniştite. Adică, şase judeţe sunt în stare să pice de acord cu cine să-i reprezinte”, spune fostul premier.

Întrebat dacă Liviu Dragnea are nevoie de un vot de reconfirmare a funcţiei, Tudose a spus: “Nu, nu a fost problemă. Nu există noţiunea asta de vot de încredere, în primul rând”.

Întrebat cum vede declaraţia primarului general, Gabriela Firea, potrivit căreia ultimele guverne i-au pus beţe în roate ei, acesta a spus că edilul are dreptate.

„Nu, s-a referit la toate guvernele şi confirm şi eu că are dreptate. La nivel de primar general, la nivel de prim-ministru, la nivel de miniştri, am reuşit să ne întâlnim şi să picăm de acord şi abia apoi apar tot felul de organisme, de funcţionari, care găsesc zece mii de motive pentru care ceea ce s-a stabilit şi e şi în programul de guvernare, e de bun-simţ să facă, nu se poate face sau durează 10-15-20 de ani”, a continuat el

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.