Prim-ministrul Mihai Tudose l-a ironizat joi, la începutul şedinţei de Guvern, pe ministrul transporturilor Răzvan Cuc, căruia i-a reproşat că la fiecare două săptămâni propune pentru expropriere câte două ”coteţe” aflate pe traseul autostrăzii Bucureşti – Ploieşti. Cuc i-a replicat că exproprierile precedente erau pe traseul altei autostrăzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Domnule ministru Cuc, la fiecare două săptămâni mai expropriem câte două coteţe pe Bucureşti – Ploieşti. Mai aveţi sau le putem strânge pe toate o dată ca să terminăm?”, l-a întrebat Mihai Tudose pe Răzvan Cuc, făcând referire la proiectul ordinii de zi a şedinţei de Guvern, pe care se află noi exproprieri pentru acest obiectiv.

Ministrul Transporturilor i-a replicat că sunt probleme care vin din trecut şi acum le actualizează.

”Cele două imobile care sunt azi pe ordinea de zi de expropiat se află în hotărârea de guvern 381 din 2009, hotărâre care prevedea declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată rămase de expropiat…”, a încercat să explice ministrul transporturilor.

”Am înţeles titlul, dar acum două săptămâni am mai expropriat două tot pe tronsonul ăla”, i-a replicat prim-ministrul.

”Sunt ultimele imobile care vor fi expropriate pe aceste tronson”, a spus Cuc.

”Acum două săptămâni alea erau ultimele”, i-a întors-o Tudose.

”Erau pe alt obiectiv de investiţii”, a închis Răzvan Cuc discuţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.