Traian Băsescu a fost fotografiat, marţi, la prima şedinţă a Senatului, în timp ce îi trimitea Elenei Udrea o poză cu el în băncile acestei camere a Parlamentului. Fostul preşedinte a declarat pentru News.ro că i-a trimis Elenei Udrea fotografia după ce aceasta l-a sunat să îl întrebe cum se simte din nou în Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotografia este trimisă Elenei Udrea cu subiectul "La şcoală".

Contactat de News.ro, fostul preşedinte Traian Băsescu a spus că i-a trimis Elenei Udrea fotografia după ce aceasta l-a sunat să îl întrebe cum se simte.

”Pentru că m-a întrebat cum mă simt şi am răspuns: «În bancă, ca la şcoală». A sunat să mă întrebe cum mă simt din nou în Parlament, că eu am mai fost până în 2000. I-am spus: «În bancă, ca la şcoală»”, a explicat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a devenit senator în urma alegerilor din 11 decembrie, după o pauză de 16 ani în cariera de parlamentar, el fiind deputat şi în legislaturile 1992-1996 şi 1996-2000. Elena Udrea a candidat şi ea, ca independent, pentru un nou mandat de deputat, însă nu a fost aleasă.

Prima şedinţă a Senatului în legislatura 2016 - 2020 a avut loc marţi şi a fost condusă de decanul de vârstă al Senatului, neurochirurgul Leon Dănăilă, ales pe listele PNL Bucureşti. El a fost asistat de către cei mai tineri patru senatori, în calitate de secretari: Cătălin George Stângă (34 ani, PNL), George Edward Dircă (36 ani, USR), Alexandru Marius Dunca (36 ani, PSD) şi Bogdan Constantin Matei (36 ani, PSD).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.